De Samsung Gear VR is een compacte, mobiele vr bril die uitermate geschikt is voor 360 graden video en eenvoudige games. Wij raden deze aan bij events, beurzen en grote groepen.  Er is veel gratis content beschikbaar voor diverse doeleinden en doelgroepen.

Geweldige ervaring

De Samsung Gear VR biedt de beste virtual reality ervaring van het moment. De hoogwaardige lenzen en de hoge resolutie van het scherm zorgen voor een onvergetelijke experience.

Uitstraling & comfort

De Gear VR ziet er niet alleen geweldig uit maar biedt ook een hoge mate van comfort. Van de instelbare lenzen en hoofdbanden tot de oogbescherming; dit is een product waar iedereen van geniet.

Gebruiksvriendelijk & mobiel

In tegenstelling tot andere vr brillen zoals de Oculus Rift is de Gear VR zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de vr bril van Samsung eenvoudig te vervoeren en neemt deze zeer weinig ruimte in.

Voor en nadelen

De Gear VR is uitstekend geschikt voor 360 video en grote groepen maar leent zich minder voor langdurig gebruik en zware applicaties.

Voordelen

Uitstekende videoweergave

De Gear VR is de beste keuze wanneer u 360 graden video’s wilt tonen. Het hoge resolutie scherm, de goede lenzen en het hoge comfort zorgen voor een optimale beleving.

Grote groepen

Door de lagere kosten en het compacte formaat is deze bril zeer geschikt voor grote groepen op bijvoorbeeld events. Met onze uniek SyncVR oplossing bedient u grote groepen tegelijk.

Mobiel

De compacte vorm maken de Gear VR ideaal om mee te nemen of beurzen of andere events te gebruiken waar beperkte ruimte is.

Nadelen

Rekenkracht

De Samsung Gear VR maakt gebruik van een mobiele telefoon voor de processorkracht. Hierdoor is het niet mogelijk zware grafische applicaties te draaien.

Batterijduur

De batterij gaat bij circa 2 uur mee en dient tussentijds opgeladen te worden. Hierdoor adviseren wij extra units als back up te gebruiken

Kans op oververhitting

Afhankelijk van de locatie, de content en het gebruik kan de bril sporadisch oververhitten. De ervaring word gestopt en de telefoon dient af te koelen.

Kosten & mogelijkheden

De kosten voor een gebruiksklare vr headset variëren van 40 tot 75 euro per dag, per set. Bij grote aantallen of langere huurperiode voorzien wij graag in een speciaal aanbod.

Content

Altijd een ervaring op maat, passende ervaringen voor u geselecteerd

Begeleiding

Ons team van event medewerkers zijn representatief en hebben ervaring met vr

Installatie

Zorgeloos van start, wij installeren en geven uw eigen personeel uitleg selectie passend bij uw event.

Sync VR

Met onze in-house vr oplossing ondergaat u met honderden tegelijk dezelfde ervaring.

Look & Play

Een branded applicatie met uw logo.  De kijker kijkt naar het icoon om de video te starten.

Volledig verzorgd 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in vr en zorgen voor een soepel erv.aring

Support & training

Wij helpen u graag tijdens uw event voor een geweldige ervaring. Onze 25 eventmedewerkers beschikken over de training en kennis en dragen zorg voor een nette presentatie.

De kosten zijn 35 euro per uur. Wij zijn ook in staat uw eigen medewerkers te instrueren zodat zij zelf de begeleiding kunnen verzorgen.

Custom content & branded applicatie

Wij maken tevens custom (branded) VR applicaties voor het eenvoudig afspelen van uw eigen 360 graden video. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke en optimale kijkervaring zonder hulp.

Ontdek de potentie van de nieuwe realiteit

U bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.