Uw wilt graag een vr bril huren voor een event, presentatie of langere periode? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen de beste vr brillen aanbieden die momenteel op de markt zijn.

Dit zijn momenteel de Oculus Rift, HTC Vive en de Samsung Gear VR. Wilt u vr als marketingtool inzetten of uw klanten benaderen dan raden wij bedrukte Google Cardboards aan.

Samsung Gear VR

De vr bril van Samsung is geschikt voor eenvoudige applicaties en optimaal voor 360 graden video. Uitstekende kwaliteit, eenvoudige bediening en geschikt voor grote groepen of events. De batterijduur maakt deze minder geschikt voor langdurig gebruik.

Oculus Rift

De bekendste virtual reality bril van het moment. Wij raden deze aan voor een zogenaamde seated experience. Hierbij blijft de gebruiker zitten op een stoel. De set-up neemt minder ruimte in dan de HTC Vive maar vraag wel om een krachtige PC.

HTC Vive

De HTC Vive is ideaal voor een interactieve installatie waarbij de gebruiker rond kan lopen. Het zogenaamd ‘room scale’ is een geweldige belevenis.  De set-up neemt redelijke wat ruimte in beslag en vraagt om een krachtige computer.

Installatie, begeleiding en maatwerk

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot content of games? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste ervaringen. Installeren en testen van uw eigen content is tevens mogelijk. Ons event-team bestaande uit 20 getraind hosts en technici helpen u graag op het event.

Kosten

Kosten zijn afhankelijk van de hardware, aantallen en mate van support.  Grote of kleine aantallen, wij hebben altijd het beste aanbod. Wij geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Neem contact op, onze experts staan u graag te woord.

Ontdek de potentie van de nieuwe realiteit

U bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.