VROWL zoekt stagiairs & medewerkers

VROWL

VR Owl is een snelgroeiende virtual reality startup uit Utrecht met internationale ambities. VR Owl heeft twee locaties, Utrecht en Guangzhou (China). Voor onze vestiging in Utrecht zijn we hard op zoek naar een jonge ambitieuze developer. Binnen een jaar zijn we hard gegroeid en bedenken we virtual reality producten voor klanten als Deli XL, Libelle, Kennisnet, KPN, Nikon. Van concept tot uitvoering. Daarnaast hebben we zelfstandig een aantal succesvolle VR-concepten gelanceerd, waaronder het virtual reality restaurant. Til jij ons naar een hoger level met nieuwe inzichten?

Bekijk hier het Brandbook voor meer informatie over VROwl.

Medewerker vacatures

Event/Office manager

Je hebt ervaring met eventmanagement. Je bent representatief, klantvriendelijk en kan tijdens events goed en helder leiding geven. Je beheert een groep van ongeveer 40 event medewerkers en bent in staat om morgen 10 event medewerkers klaar te hebben staan mocht dit nodig zijn. Je bent stressbestendig en in staat de technische aspecten van onze VR-events snel op te pakken. Je pakt administratieve taken gemakkelijk op en werkt deze zorgvuldig uit.

Development medewerker

VR Owl is op zoek naar een fulltime virtual reality developer (Unity). Je bent sterk in Unity en hebt veel kennis van C#. Je weet hoe je een applicatie moet publiceren en kan omgaan met 3D, 360 video en 360 foto bestanden. Je hebt je ingelezen in Virtual Reality en bent bekend met verschillende soorten applicaties en mogelijkheden van virtual reality. Daarnaast heb je gezonde interesse in verscheidene soorten development en technieken.

Stage vacatures

VR video stagiair

Een nieuwe Bob! En wie is Bob? Een creatieve student Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Een soortgelijk profiel is dus wenselijk.

Je bent in staat concepten te bedenken, een script uit te werken en weet wat je regelen moet voor een productie (je kent het vast wel: licht, geluid, eventueel figuranten of een acteur). Verder kun je ook (snel leren) stitchen en editten. Ook vind je het leuk met onze Art Director te sparren over visuele effecten. Daarbij heb je gevoel voor sound en help je mee de juiste muziek te kiezen voor onder de video’s. Verder ben je jong, energiek en goed in staat om te werken aan verschillende projecten tegelijk. Je hebt passie voor nieuwe techniek en houd van nieuwe dingen proberen!

3D Stagiair

Vr Owl is op zoek naar een creatieve 3D /VFX stagiair die het 3D team komt ondersteunen.  Je bent in staat modellen op te bouwen en deze te animeren en zo uiteindelijk een volwaardige omgeving te creëren. Je kan werken met de combinatie van video en 3D. Je bent jong en goed in staat om te werken aan verschillende projecten tegelijk. Je hebt passie voor nieuwe techniek en houd van nieuwe dingen proberen!

Development stagiair

VR Owl is op zoek naar een development stagiair die ons VR-development team komt ondersteunen. Je hebt in het verleden al gewerkt met Unity en hebt kennis van C#. Je bent bereid snel te leren en nieuwe dingen te proberen. Je hebt je ingelezen in Virtual Reality en bent bekend met verschillende soorten applicaties en mogelijkheden van virtual reality.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Reageer!